Gerry - Mijn maskers willen felle kleuren
CGGZ Brussel Deelwerking Primavera

Gerry volgde een kunstopleiding in de academie van Sint Joost ten Node en in de academie van Sint Gillis.  Zij legt zich toe op het maken van maskers in verschillende grootte,  die staan of  hangen. Ze zijn geïnspireerd op zuiderse en op oosterse kunsten en worden gekenmerkt door felle kleuren. Zwaar Oranje, Hevig Oker, Diep Blauw, … “De ideeën groeien in mijn hoofd”.

CGGZ Brussel – deelwerking Primavera maakt deel uit van het Centrum Geestelijke Gezondheidszorg Brussel. Primavera is gespecialiseerd in afhankelijkheid en verslavingszorg. Wanneer verslaving het hoofdprobleem is, kan u terecht in deze deelwerking.

Dit team is gespecialiseerd in het bieden van verslavingszorg. Aandacht voor het motivationeel proces, de toegangkelijkheid van de zorg en het multidisciplinair handelen kenmerken deze werking.

Op het vlak van de preventie heeft Primavera een aanbod op maat dat beschikbaar is voor leerkrachten, welzijnswerkers of sociaal werkers die in contact staan met risicojongeren of met personen die de eerste tekenen van problematisch gebruik vertonen. Vorming informatieoverdracht, overleg en consult zijn hierbij mogelijke methodieken.

Momenteel loopt er in samenwerking met het UZ Jette een proefproject rond vroeginterventie. Samenwerking met een ziekenhuis rond een groep voor familieleden van gebruikers is in ontwikkeling.

Deze gespecialiseerde zorg is beschikbaar voor bewoners uit het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Daarnaast biedt deze deelwerking een regulier aanbod voor de inwoners van Jette, Ganshoren en Koekelberg.