Passage(s):
Publieke lezing in het schrijversatelier
Atelier Côté Cour

In het kader van het Artiestenparcours 2009, stellen wij op vrijdag 9 oktober vanaf 14u het volgende voor: Passage(s): een publieke lezing in het schrijversatelier. De teksten zullen gelezen worden door de auteurs of door de acteurs van het atelier Theater. Werken van het atelier Illustraties zullen eveneens tentoongesteld worden.

Plaats van gebeuren:
L. de Lantsheerestraat 50, 1040 Etterbeek.

Reservatie is verplicht
via 02/734.04.47 of via ateliercotecour@gmail.com.

Het Atelier Côté Cour is een project dat eind 2005 ontstaan is en erkend is als Expressie en Creativiteiscentrum door het Ministerie van Cultuur van de Franse Gemeenschap.
Dit project stelt zich to doel om de artistieke expressie in al zijn vormen aan te moedigen: theater, schrijven, plastische kunsten, muziek, verhalen, mime, enz. en dit bij een divers publiek (leeftijd, context…) doorheen psychische, psychiatrische en sociale problemen. Het project wil autonoom zijn en los van de “klassieke” zorginstellingen. Het team is samengesteld uit artiesten/pedagogen die verschillende workshops en projecten begeleiden. Het project wil de deelnemers aanmoedigen om hun zintuigen wakker te maken en een nieuwe individuele en collectieve visie op de wereld. Het uitgangspunt is meestal een thema of een beperking.